Kommer Motors (voorheen Kommer Motorparts) is in 1997 opgericht in Garderen. Sinds 2018 is het bedrijf gevestigd in Kootwijkerbroek.

In 1980 begonnen Johan Kommer met een het sleutelen aan motoren in de avond-uren. Dit groeide dusdanig hard, dat hij hier zijn werk van kon maken.
In 1992 is Johan Kommer full-time als monteur in dienst van Boeve Motoren gaan werken. Hoewel hij dit altijd als hobby gezien heeft kon hij er toch zijn werk van maken. In deze periode kwamen er jaarlijks zo’n 500 motoren in de werkplaats voor werkzaamheden. 
In 1997 is de werkplaats en motorzaak als twee aparte bedrijven bij elkaar gaan werken onder de naam Boeve Motoren en Kommer Motorparts. Dit werkte prima totdat Boeve Motoren hun werkzaamheden moest beëindigen in het bos.
In 2004 hebben Johan en Henny Kommer de stap genomen Kommer Motorparts te vestigen aan de doorgaande weg in Garderen. Met een eigen werkplaats, winkel, buddyseat atelier en webshop zijn de twee voorgoed als twee bedrijven uit elkaar gegaan en is de samenwerking tussen de twee bedrijven beëindigd. Hierna volgde ook al snel de verkoop van gebruikte motorfietsen.
In 2015 is zoon Elmar mede-eigenaar geworden en vanaf dit moment werd het bedrijf écht een familiebedrijf.
In 2018 is er een grote stap gemaakt. De ruimte in Garderen was beperkt en door de groei op alle vlakken werd de locatie te klein om ideeën te realiseren en de occasions te stallen. Kommer Motorparts heeft een naamswijziging gemaakt (Kommer Motors) en is eind 2018 verhuisd naar een groter- en nieuw pand in Kootwijkerbroek.
In 2019 is Kommer Motors ook groothandel voor motorbedrijven geworden. Techline is al jaren een bekende naam in de motorwereld. Kommer Motors en Hein Hofland zijn een samenwerking aangegaan zodat Kommer Vof de gehele motormarkt kan bedienen.

Webshop
Van 1999 tot 2009 was de webwinkel te vinden via de website van Kommer Motorparts. In 2010 is ervoor gekozen om online een andere naam te gaan gebruiken (motorlook.nl), die makkelijker te onthouden is. De webshop wordt continue verbeterd voor een perfecte winkelervaring.