Putoline O/X-Ring Chain Spray | 500ml
  • Putoline O/X-Ring Chain Spray | 500ml

Putoline Kettingspray O/X-Ring (500ml)

Deze Putoline kettingspray is geschikt voor vrijwel alle type kettingen en is ook te gebruiken voor andere draaiende en moeilijk bereikbare onderdelen van de motor.

€ 11,95
Incl. BTW
Aantal
Op voorraad

 

Gratis verzending vanaf €99 (NL)

 

PostNL (ook afhaalpunten)

 

Veilig winkelen

 

Niet goed, geld terug

 

Ook fysieke winkel

Putoline O/X-Ring Chainspray is een speciaal kettingsmeermiddel. Door de bijzondere samenstelling is het product heel goed bestand tegen hoge temperaturen. En vanwege de penetrerende en vochtwerende eigenschappen is deze kettingspray ook bijzonder geschikt voor het smeren van alle draaiende en moeilijk bereikbare smeerpunten. O/X-Ring Chainspray is ontwikkeld voor gewone en O-/X-Ring kettingen.


Gebruiksaanwijzing:
- Voor gebruik goed schudden

 


Over Putoline:

Putoline Oil is kwaliteitsleverancier van een breed assortiment smeermiddelen en onderhoudsproducten. We bieden uitsluitend producten voor gemotoriseerde tweewielers, dat maakt ons uniek! Onze jarenlange ervaring gecombineerd met continue research, leidt tot de beste prijs- /kwaliteitverhouding. En eigen productie garandeert constante hoge kwaliteit. Putoline Oil, Driven by Technology! Raadpleeg de adviesdatabase voor gebruik van het juiste product.

Putoline
83 0270289

Specificaties

Inhoud
500 ml
Kleur
Blauw
Levering
Per stuk
Toepassing
Motor kettingen en andere bewegende delen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in