Filters

Prijs

€ 0,00 - € 3.105,00

Merk

Kleur

Lengte (mm)

0 - 15005

Breedte (mm)

5 - 3005

Hoogte (mm)

0 - 565

Diepte (mm)

0 - 2395

Diameter (mm)

Diameter stuurbuis (ø)

Toepassing

SC-Project uitlaten - Officieel dealer van Nederland

- Categorieën: Producten

Op zoek naar een SC-Project uitlaat(systeem)? Sinds februari 2019 is Kommer Motors officieel dealer in Nederland en België van dit fantastische uitlatenmerk! Dit Italiaanse bedrijf maakt de mooiste design uitlaten voor weggebruik of voor op het circuit (ook voor de MotoGP). De uitlaten van SC-Project zijn gemaakt van de beste kwaliteit, met een goede prijsverhouding en worden daarom vaak gekozen in plaats van de Akrapovic uitlaatsystemen. 

  • Officieel dealer van NL en België
  • Zorgeloze levering naar je huisadres
  • Support in het Nederlands
  • Montage mogelijkheden in onze werkplaats
  • 24 maanden garantie op productfouten

Waarom je bij motorlook.nl besteld en niet direct bij de fabriek zelf?
Bij ons ben je goedkoper uit als direct bij de fabriek. Daarnaast is het voor jouw als klant enorm lastig om contact te leggen met de fabriek bij vragen of in geval van problemen. Wij als grote afnemer bij SC-Project hebben daarentegen binnen enkele uren antwoord op al onze vragen. Ook kunnen wij je goed ondersteunen in het Nederlands en zijn wij verantwoordelijk voor een goed verloop van de gehele bestelling. Of er nadelen zijn? Ja, je bestelling is één werkdag langer onderweg dan vanuit Italië omdat wij je product nog even controleren in de doos!

TOP KWALITEIT UITLATEN VAN SC-PROJECT

SC-Project is een merk die pas in 2004 haar deuren heeft geopend. De moderne fabriek is gespecialiseerd in het produceren en ontwerpen van hoge kwaliteit uitlaatsystemen die goed presteren op de zowel de openbare weg als op het circuit voor races. Het bedrijf maakt volledige systemen en passende dempers met behulp van de beste kwaliteit materialen zoals Titanium, RVS en carbon fiber. De fabriek is gevestigd in Italië en bestaat uit drie gebouwen met een totale oppervlakte van 16000m2. Momenteel produceert de fabriek meer dan 40.000 uitlaatsystemen per jaar en de productie groeit jaarlijks met +/- 35%.

SC-Project wordt ieder jaar bekender door de uitlaatsystemen die speciaal gefabriceerd worden voor de racerij. Het merk uitlaatsysteem heeft zich in 2013 bewezen op de motor bij het Aspar MotoGP team met rijder Aleix Espargaró die wereldkampioen werd in de categorie CRT.

Kommer Motors is dealer en importeur van deze mooie uitlaatsystemen. SC-Project beschermd haar producten zeer streng waardoor het online verkopen via webshops van de producten verboden is. Zie je een product in de verkoop staan in een webshop? De kans is dan zeer groot dat dit niet om een officieel product gaat van SC-Project. Interesse in een uitlaatsysteem? Neem dan contact met ons op of bekijk vast de mogelijkheden in onze online showroom.

In onze webshop worden geen prijzen getoond omdat de fabriek dit verbiedt. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over prijzen en levertijden van een uitlaat(systeem).

Deel deze blog

Geef een reactie