Previous
Next
Brand: Putoline SKU: 83 0274453

Putoline Fuel Stabilizer 150ml

Deze Putoline Fuel stabilizer voorkomt problemen in het brandstofsysteem wanneer een motorfiets langere tijd stilstaat (zoals winterstalling).

€8.22
Ask for price or more information
close

Request information about this product

 
In stock
Shipped the same day during working hours

Description

Fuel Stabilizer is een geavanceerd beschermingsproduct voor het brandstofsysteem. Als de motor voor een maand of langer wordt gestald en er brandstof in de tank achterblijft, bestaat het gevaar dat de benzine oxideert. Hierdoor ontstaat gom en lakafzetting (vervuiling) in de tank en in belangrijke onderdelen van de carburateur. Met moeilijk starten en onregelmatig lopen van de motor tot gevolg. Fuel Stabilizer voorkomt deze problemen. 

Gebruiksaanwijzing:
- Voeg de volledige inhoud van 1 flacon toe aan 20 liter brandstof
- Schud de motor heen en weer zodat brandstof en Fuel Stabilizer goed mengen
- Laat de motor een paar minuten lopen


Over Putoline:

Putoline Oil is kwaliteitsleverancier van een breed assortiment smeermiddelen en onderhoudsproducten. We bieden uitsluitend producten voor gemotoriseerde tweewielers, dat maakt ons uniek! Onze jarenlange ervaring gecombineerd met continue research, leidt tot de beste prijs- /kwaliteitverhouding. En eigen productie garandeert constante hoge kwaliteit. Putoline Oil, Driven by Technology! Raadpleeg de adviesdatabase voor gebruik van het juiste product.

Deze Putoline Fuel stabilizer voorkomt problemen in het brandstofsysteem wanneer een motorfiets langere tijd stilstaat (zoals winterstalling).

Specificaties

Unit Piece
Content 150ml
Application Brandstof toevoeging
  • Shipped worldwide
  • Shipped same working day
  • 14 days reflection period
  • Physical store in Kootwijkerbroek
Trustmark webshop
0/5
chat Comments (0)