LSL - Making Good Bikes Perfect!

 

Motorlook.nl is al jaren dealer (en dus verkooppunt) van het Duiste merk LSL. LSL staat bekend om hun innovatieve en hoogwaardige producten voor motorfietsen. Het Duitse merk investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de beste materialen en technologieën te gebruiken. Dit resulteert in een assortiment van onderdelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een unieke uitstraling hebben

LSL is opgericht in 1983 in Duitsland. Het begon allemaal in een kleine garage, waar met veel toewijding en precisie motoronderdelen werden ontworpen en geproduceerd. De focus lag op het begin vooral op de Yamaha XS modellen. Maar door de snel groeiende populariteit ,werd het assortiment al snel uitgebreid naar andere merken en modellen. Vandaag de dag produceert LSL nog steeds op dezelfde manier als toen, voor motorfietsen van alle merken en bouwjaren.

Crash Pads

Eén van de meest bekende producten van LSL zijn de valblokken (In Nederland ook vaak op z'n Engels 'Crash Pads' genoemd). Voor vele motormodellen wordt er sterke bevestigingsbeugel geproduceerd. Daarbovenop komen de valblokken en die zijn in vele vormen en kleuren te kiezen. Deze blokken zorgen er ook voor dat de motor en agressiever uit gaat zien.

Rem-schakelsets

De remschakelsets van LSL zien er verbluffend uit, ook al voordat ze gemonteerd zijn. De afwerking en kwaliteit is subliem. Er zijn verschillende varianten (allen voor specifieke motorfiets modellen). Zo kun met deze sets reverse schakelen, quickshifters monteren en in diverse hoogtestanden in te stellen. Een onmisbaar product, zeker op circuit!

ALle producten van LSL zijn TÜv gekeurd

En daardoor goedgekeurd voor vrijwel alle landen ter wereld.

Superbike-kits

Je herkent het vast wel. Je hebt een sportieve motor gekocht, maar merkt na een bepaalde periode, dat de zithouding niet meer comfortabel is en je last krijgt van je polsen, door het voorover steunen. LSL heeft hiervoor ombouwsets ontwikkelt. De clip-ons worden vervangen voor een kroonplaat, waar een normaal stuur op gemonteerd kan worden. Hierdoor krijg je automatisch een betere zithouding.

Hevels rem en koppeling

Niemand heeft zoveel keuze in kleuren en modellen als LSL voor remhevels en koppelingshevels. Ze zien er werkelijk fantastisch uit op de motor! Daarnaast zijn ze in verschillende hoeken te stellen voor een optimaal gebruik. Ook is er gedacht aan de racers op het circuit, met instelbare lengte hevels.

Spiegels, handvatten en andere onderdelen

Naast hele merk en model specifieke onderdelen voor motorfietsen, heeft LSL ook vele universele producten. Denk hierbij aan spiegels, handvatten, stuurgewichten en andere producten om de motor mooier en beter te maken.

Sturen en stuurverhogers

LSL heeft vele stalen en aluminium sturen in het programma die (universeel) toepasbaar zijn voor de meeste motormerken. De sturen zijn er in verschillende kleuren en met diameter ø22,2mm, ø25,4mm en ø28,6mm. Stuur een beetje hoger? Ook daarvoor heeft LSL verschillende verhogers in het assortiment.

 
Vond je deze blog leuk?
Geplaatst in: Algemeen
Elmar is sinds 2010 actief in de motorbranche. Hij is opgeleid als motortechnicus, echter heeft hij zijn roeping gevonden in de accessoires en onderdelen. Hij is leergierig en heeft in de jaren veel technische kennis over de producten verworven. Elmar is een echte motorliefhebber, waardoor zijn werk ook zijn hobby is. Hij kan je goed adviseren en helpt je graag om de juiste motoraccessoires en onderdelen te vinden.

Laat een reactie achter

Log in om reacties te plaatsen